• Fresh Apple
  • Fresh Apple

Fresh Apple

Opdrachtgever: Fresh Apple; studio voor uiteenlopende digitale oplossingen voor bedrijven.

Vraag: Een winkelpand omvormen tot eigentijds kantoor, passend bij de identiteit van Fresh Apple.

Uitdaging: Een langgerekt pand met aan één zijde daglicht functioneel inrichten.

Ontwerp: Een zo eenvoudig en helder mogelijke indeling, waarin alle functies zijn verwerkt.

Lees meer

Resultaat: Het pand is in de lengte in tweeën verdeeld, met rechts werken en links functies als vergaderen, bar en spreekruimte. De kleur geeft een duidelijke scheiding tussen beide helften. Klanten worden ontvangen in een op maat gemaakte zitkuil, wat door de lage manier van zitten op natuurlijke wijze het ijs breekt. Project is van A tot Z begeleid door Océan.

Maatwerk: Vergadertafel, bar, scrumtafel.

Bijzonder: Het logo, de appel, is letterlijk vertaald naar het ontwerp. De verdeling van schil (extern) en kern (intern) zijn terug te vinden. De witte kern, het hart van de organisatie waar de ideeën ontstaan. De schil, het groene gedeelte, waar de ideeën worden gedeeld naar buiten toe.