• Villa AM
  • Villa AM
  • Villa AM
  • Villa AM
  • Villa AM

Villa AM

Opdrachtgever: gezin met opgroeiende jonge kinderen.

Vraag: ‘maak een behaaglijk, comfortabele gezinswoning voor ons jonge gezin”

Uitdaging: het huis transformeren van ouderlijk huis naar eigen gezinswoning.

Ontwerp:  alle ruimtes staan in verbinding met elkaar, de routing is erg prettig.  Hierdoor houd je contact met elkaar maar behoud je ook de rust.

Lees meer

Resultaat: een sfeervol, warm gezinshuis. Het huis is verfijnd, veel details zijn specifiek ontworpen voor deze klant, waardoor het huis hen past als een jas.

Bouwbegeleiding en maatwerk: complete bouwbegeleiding; van bouwkundige ingrepen tot aan uitwerking/uitvoering van details, verlichtings- en elektraplan, materialisering in- en exterieur.  In samenwerking met Vonder in Enter zijn alle kasten vervaardigd naar ontwerp van Océan. Bijvoorbeeld het meubilair in de badkamer, de kasten in de kleedruimte, de en suite kasten en deuren in de woonkamer. De bijzondere pronkkast in de serre is speciaal ontworpen voor de eigenaresse om haar eigen unieke verzameling te kunnen tonen.

Styling:  In nauwe afstemming met de klant zijn alle ruimtes gestyled, tot aan de planten, deels de kunst,  accessoires, kussens. Alles om de ruimte sfeervol aan te kleden zonder dat het een toonzaal wordt.

Bijzonder: het huis heeft een goede flow, met veel unieke stukken.